Jäsenyys & vapaaehtoistoiminta

Young Cancer Finland (YCF) on perustettu täysin vapaaehtoisvoimin hallituskauden 2020 jäsenten kesken, joten vapaaehtoistoiminta on meille tärkeä ominaisuus toiminnan pyörittämisessä ja kehittämisessä. Ennen kaikkea haluamme avata toimintamme kaikille kiinnostuneille erilaisilla tehtävillä, joihin jokainen vapaaehtoinen pystyy itse vaikuttamaan. Kuulemme myös mielellämme ehdotuksia tehtävistä, joita meillä ei vielä ole, mikäli olisit kiinnostunut lahjoittamaan aikaasi ja taitojasi näihin!

Vapaaehtoistoiminnan kautta pääset helposti osaksi mukavaa yhteisöä, tutustumaan kivoihin tyyppeihin, ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan asioihin. Siinä sivussa tulet antaneeksi vertaistukea muille ja saat sitä itsekin. Tule mukaan!

Voit liittyä mukaan toimintaamme myös jäsenenä, jolloin myös tuet toimintaamme vuosittaisella jäsenmaksulla. Jäsenille tiedotamme aktiivisesti yhdistyksen toiminnasta, tapahtumista sekä vapaaehtoistehtävistä ja -projekteista! Perusjäseneksi voivat liittyä vain yksityishenkilöt, mutta kannatusjäseniksi myös yritykset, organisaatiot, kerhot ja yhteisöt.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta?

Vapaaehtoiset ovat tärkeä voimavara yhdistyksellemme, ja toivotamme kaikki halukkaat mukaan. Tällä hetkellä voimme kartoittaa vapaaehtoisuuden mahdollisuuksia parhaiten, jos kerrot vähän lisää itsestäsi: Oletko kiinnostunut valokuvauksesta? Haluaisitko lähteä ständille jututtamaan ihmisiä yhdistyksen nimissä? Vapaaehtoisuutta voi olla monessa eri muodossa, ja jos sinulla on ehdottaa jotain sen muotoa itsellesi tai yleisesti, niin otamme ehdotuksia mielenkiinnolla vastaan. Voit käyttää tähän alla olevaa lomaketta.

Voit kontaktoida meitä vapaaehtoisuuteen liittyen tällä lomakkeella

Yhteistyö, kampanja, taitojen lahjoittamisen tms. kanssa voit lähettää myös sähköpostia os. info@youngcancer.fi


Jäsenyys

Miksi liittyä henkilö- ja tai kannatusjäseneksi?

Tuet nuorten aikuisten toimintaa, yhteisön rakennusta sekä kuuluvuuden ja näkyvyyden lisäämistä.

Voit valita meidät yrityksesi hyväntekeväisyyskohteeksi, ja näin tukea joka vuosi n. 700 syöpään sairastuvaa nuorta aikuista sekä heidän perheitään ja läheisiään.

Olet osa tärkeää muutosta: nuoret aikuiset ovat väliinputoajaryhmä, mutta YCF:n yksi tärkeimmistä tavoitteista on saada ryhmän ääni kuuluviin, jolloin on mahdollista saada aikaan myös konkreettisia muutoksia.

Jäsenyyden muodot:

 • yksityishenkilöt perusjäsenenä (20€/vuosi)
  äänioikeus yhdistyksen toiminnassa
 • yksityishenkilöt kannatusjäsenenä (50€/vuosi)
  – haluat tukea yhdistystoimintaa vähän enemmän, mutta haluat jättää päätäntävallan muille, eli äänioikeus on vain perusjäsenellä
 • yritykset, organisaatiot, kerhot, yhteisöt (200€/v)
  – olet valinnut YCF:n esimerkiksi hyväntekeväisyyskohteeksi
Hyvä tietää
 • Koronasta huolimatta voi liittyä jäseneksi, livetoiminta on laitettu jäihin toistaiseksi
 • Jäseneksi voi liittyä alaikäinen mutta 16-vuotias huoltajan luvalla, eli huoltajan tiedot tarvitaan lomakkeessa
 • Mikäli liityt 1.9.2020 tai myöhemmin, on jäsenhintasi puolet hinnasta
 • Jäsenkausi on kalenterivuosi
 • Hallitus käsittelee hakemukset kerran kuussa, eli voit jäädä rauhassa odottamaan laskutustietoja jäsenlomakkeen lähettämisen jälkeen
 • Laskutamme lähettämällä sähköpostiisi laskun noin 4 viikon kuluessa liittymisestäsi*

*keväällä liiittyneet ovat laskuttamatta, voit siis rauhassa jäädä odottelemaan omaa liittymislaskuasi, joka viivästyy koronakauden rajoitteiden vuoksi (päivitetty 22.5.20)


YCF viestii kaikille jäsenilleen jäsenkirjeen muodossa, joka voi sisältää kutsuja tapahtumiin, ajankohtaisia tiedotuksia miten yhdistyksellä menee ja mitä on tulossa, kyselyitä mm. toimintaideoista, ”Yhdistyksen vuosi” -kertaus kalenterivuoden päättymisen jälkeen.


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen

Lomake päivitetty 03.04.2020: alle 18-vuotiaan huoltajan tietokenttä, markkinointiluvan tarkennus

Luethan tietosuojaseloste & henkilötietojen käsittely -sivun, ja näin sitoudut noudattamaan asianmukaisia säännöksiä, ja antamalla tietosi yo. lomakkeella ymmärrät, että nimesi liitetään jäsenrekisteriin. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

Young Cancer Finland käsittelee jäsentensä ja vapaaehtoistensa henkilötietoja digitaalisesti ja varmistaa aina henkilötietojen käsittelyn laillisuuden ja luotettavuuden. Yhdistys noudattaa hyvää tiedonhallintatapaa.