Tiedote

Young Cancer Finlandin toiminta on perustamisesta 2019 lähtien toiminut verrattain pienen hallituksen ja tukijoukon voimin. Pieneltä joukolta on vaadittu paljon aikaa ja resursseja taustabyrokratian hoitamiseen, mikä näkyy heikentyneenä vaikutus- ja vertaistyönä. Tämän vuoksi olemme joutuneet tekemään raskaan päätöksen yhdistyksen lakkauttamisesta. Oman yhdistyksen lakkauttaminen ja yhdistyksen hallinnon siirtäminen suuremmille harteille mahdollistaa käytössä olevien resurssien keskittämisen varsinaiseen toimintaan, vaikuttamis- ja vertaistyöhön. Tänä vuonna onkin siis käynnissä siirtyminen Suomen Syöpäpotilaat ry:n nuorten aikuisten syöpäpotilaiden -verkostoon ja toiminnan uudelleen järjestäminen. 

Tarkoituksena on tehdä toiminnastamme mahdollisimman saavutettavaa kaikille halukkaille ilman sitoutumisen tarvetta. Näin aluksi ulkoisia muutoksia ei tule olemaan, sillä säilytämme niin netti- kuin Instagram-sivumme. 

Järjestämme syksyllä osana Suomen Syöpäpotilaita nuorille aikuisille tarkoitetun tapahtuman, jonka sisältöön on mahdollisuus vaikuttaa Instagram-sivujemme storyjen kautta tai vastaamalla oheiseen kyselyyn. Tapahtumassa pidetään myös työpaja, jossa on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan toimintaamme. Mukaan on toki mahdollista liittyä myös myöhemmin. 

Haluamme kiittää kaikkia teitä, jotka olette seuranneet ja tukeneet toimintaamme tähän asti. Erityisesti kiitämme jäseniämme sekä kaikkia blogeja kirjoittaneita. Vaikka tiedämme päätöksen olevan paras mahdollinen, ovat pettymys ja luopumisen tuska silti läsnä. 

Tekijä: Young Cancer Finland

ÄÄNI, VAIKUTTAJA, YHTEISÖ - syöpään sairastuneilta nuorilta aikuisilta nuorille aikuisille, sekä heidän perheiden ja läheisten tukija. Yhdessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s