Muistatko elää tässä hetkessä?

Minkälaiseksi ihmiseksi olet muuttunut syöpäprosessin aikana? Miten puhut itsellesi kun pettymys iskee? Kuinka helposti annat pelkojen vaikuttaa valintoihisi, jopa pieniin ja yksinkertaisiin? Keskellä rankkaa taistelua tulevaisuudestasi, muistatko elää tässä hetkessä? Mistä löydät toivoa ja sisua vaikeissa tilanteissa? 

Näitä ja monia muita kysymyksiä Nalie Agustin pohtii ja kirjaa päiväkirjaansa, jota alkoi kirjoittamaan keväällä 2020. Silloin hän sai tietää, että hänen metastaattinen rintasyöpä levisi aivoihin, joihin se oli aiheuttanut vaurioita. Uudenlaisia hoitopäätöksiä pakko oli miettiä ja kaikkineen oli sopeuduttava tilanteeseen, joka oli ennen vain kauhuskenaario. Naliesta kuitenkin kuoriutui vahva ja sinnikäs nainen, joka päättää tehdä jokaisesta tilanteesta elämän arvoista ja löytää yhä uudestaan syitä olla kiitollinen. Päiväkirjassaan Nalie jakaa arvokkaita ajatuksia ja oivalluksia, jotka toimivat ankkurina muissakin tilanteissa kuin syövässä. Hänen energiansa ja positiivisuutensa on inspiroinut ja auttanut niin kotimaassaan Kanadassa kuin ulkomailla tuhansia samanlaisessa tilanteessa olevia naisia. Jos koet, että kaipaat voimaa ja energiaa myös omaan reittiisi, tutustu Nalien tarinaan somessa: @nalieagustin (Instagramissa, Facebookissa, YouTubessa) sekä hänen päiväkirjaansa, joka on saatavilla sekä paperi- että ääniversiona, jonka Nalie lukee itse. Inspiroivia tutustumis- ja lukuhetkiä kaikille ❤

-Olga

Blogi on kirjoitettu alkuvuodesta mutta päätimme julkaista sen lokakuun 1. päivä rintasyöpätietoisuuskuukauden alun kunniaksi. Maaliskuun lopulla, meille kantautui suru-uutinen Nalien menehtymisestä. Hänen perintönsä jatkaa eloaan niin sosiaalisessa mediassa kuin Montrealissa, josta löytyy nyt myös hänen muistolleen omistettu muraali.

Olga lahjoitti neljä kappaletta Nalien englanninkielistä kirjaa ”The Diary of Nalie: A collection of life lessons and reflections shared while thriving through stage IV cancer ”. Instagram-tililillämme @youngcancerfi on mahdollisuus osallistua kirjan arvontaan. Voit myös osallistua suoraan lähettämällä viestin info@youngcancer.fi otsikolla ”Nalie”.

Tekijä: Young Cancer Finland

ÄÄNI, VAIKUTTAJA, YHTEISÖ - syöpään sairastuneilta nuorilta aikuisilta nuorille aikuisille, sekä heidän perheiden ja läheisten tukija. Yhdessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s